Ontdek de WTG-mantelovereenkomst van Aegon Cappital
 
 
Bekijk de online versie
 
 
 
 

Loopt uw pensioencontract binnenkort af? En bent u op zoek naar een nieuw contract waarbij gemak, uitstekende communicatiemiddelen en persoonlijk contact voorop staan? Sluit u dan aan bij de WTG-mantelovereenkomst van Aegon Cappital. Met de WTG-mantelovereenkomst profiteert u van de schaalgrootte van de hele branche. En dus ook van de scherpe tarieven en voorwaarden!

 
Aegon PPI en Cappital bundelen de krachten
 

Misschien denkt u: 'Aegon Cappital? WTG heeft toch een mantelovereenkomst met Cappital?' Dat klopt! Vanaf 1 januari bundelen Aegon PPI en Cappital hun krachten. Hiermee wordt Aegon Cappital de grootste en krachtigste uitvoerder van beschikbare premieregelingen van Nederland. Die gebundelde pensioenkracht gebruikt Aegon Cappital om de digitale dienstverlening nog beter te maken. En de eerste (digitale) stappen zijn al gezet. De website van Aegon PPI en Cappital komen al samen op één vernieuwde en verbeterde website www.aegoncappital.nl

 
Uw eigen WTG-pensioenregeling
 

Aegon Cappital is dé partner van WTG voor een Beschikbare premieregeling. Dit betekent dat u of uw werknemer iedere maand een pensioenpremie aan Aegon Cappital betaalt. De hoogte van de premie hangt af van het salaris en de leeftijd. Op pensioendatum koopt uw werknemer van zijn opgebouwde pensioenkapitaal een pensioenuitkering. Dat kan bij Aegon of bij een andere verzekeraar. 

Ook zorgt de WTG-pensioenregeling van Aegon Cappital voor:

 
een nabestaandenpensioen als uw werknemer overlijdt;
een Anw-hiaatpensioen;
premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid.
 
 

Een WTG-pensioenregeling van Aegon Cappital sluit altijd aan bij uw organisatie. U als werkgever kunt namelijk een aantal keuzes maken. Zo bepaalt u zelf de premiestaffel (ieder percentage van 3 of 4% staffel) én de franchise. 

 
Bekijk de keuzemogelijkheden op de WTG pagina
 
 
Vraag een offerte aan
 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Aegon Cappital? Heeft u in de tussentijd vragen? Of suggesties ter verbetering? Aarzel niet en neem, samen met uw adviseur, contact op met Jos Schijven via (070) 344 45 08. Of stuur een e-mail naar service@aegoncappital.nl. 

Met vriendelijke groet,
 

Frits Bart
Directeur Aegon Cappital B.V.